Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ет0 нещ0 за любителите на CS
    http://vid.data.bg/v.php?k=1pdhkfg2&sid ... 4sfy6po5me
    А знае ли някой... на какв0 е сп0собен гладен циганин?
    http://vid.data.bg/b8xgt2j5?ct=sim#vid
    ...големи тарикати са фиатаджийте
    http://vid.data.bg/v.php?k=whfb6hjm&ct= ... 60e465erjp

http://vid.data.bg/wstfx8ik#vid

http://vid.data.bg/qn2xuz54?ct=sim#vid
    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• От бара, олюлявайки се излиза много пиян мъж. По тротоара върви случаен минувач и пияният без да иска повръща върху него. Горкият човек спира и разтреперан от възмущение, изкрещява:
      - Видя ли какво направи, бе, свиня такава!!!
      Пияният му отговаря:
      - Кой е свиня бе? Я се виж ти, на какво приличаш...

- За какво си прибрал тази дъска в къщата?
      - Лекарство за тъщата срещу безсъние!
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• http://www.vbox7.com/play:757b013d
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Сръбска църква. Жена влиза да се изповяда:
          - Дедо попе, я съм грешна.
          - Що си сторила бре, жено ?
          - Е па я съм друг муж погледнала.
          Отваря дядо поп "престъпление и наказание", листи и отсича
          - Погледнала друг муж - една седмица пости.
          След две седмици същата жената пак отива при попа да се изповяда
          - Отче, я съм много грешна.
          - Съга що сторила си бре, жено ?
          - Е па я съм друг муж целивала
          Пак отваря дядо поп книгата, чете и отсича
          - Друг муж целивала - две седмици пости.
          След един месец жената пак отива при попа
          - Отче, я съм много, ама много грешна.
          - Що стана бре, жено ?
          - Па я съм курец джвакала.
          Отваря дядо поп "Престъпление наказание" , търси къде е това "джваканье на курец", ама не може да го намери. Изпаднал в затруднение пита колегата си - поп в същата църква:
          - А бре, попе, за джваканье на курец що сме давале ?
          - Е па ако е била лепа жената и по 200 динара сме давале...
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

• Човек си копае на нивата. Към него тича съседът и крещи:
            - Жена ти умряяяя...преди пет минути умря...
            Оня продължава да копае. Съседът се приближава.
            - Чу ли?
            - Да!
            - Ми утре е погребението, няма ли да идеш?
            - Първо работата, после удоволствието.
            На другият ден, след като свършил работата, мъжът отива на гробищата. Намира гробът на жена си, сяда пред него и започва да говори:
            - Защо ме оставиии, защо ме напуснаааа, искам да се върнеш.....
            Изведнъж някаква къртица започнала да надига пръстта от гроба. Оня както си нареждал, скочил и почнал да затиска с крак надигнатото и да вика:
            - Стига ма, ти от майтап на разбираш ли, ма...

След дълго пътуване по море младеж се завръща при
            вярната си приятелка. На следващия ден тя постоянно
            повръща и отива на лекар.
            - Докторе, какво ми има?
            - Нищо страшно, морска болест.
            - Как така, но нали не е заразна?
            - Да, но след такава суша явно много бурно са ви клатили снощи.

Две мишки (женски) си говорят:
            - Ах, с какъв красавец се запознах вчера... Една такава лъскава кафява козина, едни хубави щръкнали уши... И имаше и две крила на гърба си.
            - Значи е бил прилеп!
            - Прилеп ли? Мамка му, а разправяше че е летец!
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Една обява от mobile.bg:

чайка
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• седмична програма

Comment

• Какво прави Шумахер след пенсионирането: http://www.webpark.ru/comments.php?id=17430
                  -Аз си мисля нещо, мисля си .
                  -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                  Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

• Ситуация:
                    В ъгъла на една стая гори купчина хартии, гори не много силно, но има реална опасност от голям пожар. Наблизо има чувал с пясък. Как действат различните хора:
                    Инженер-практик: Влиза в стаята, вижда огъня и засипва огъня с пясък.
                    Физик-теоретик: Влиза в стаята, вижда огъня, посипва с пясък около огъня и наблюдава явлението.
                    Математик: Влиза в стаята, вижда огъня, вижда чувала с пясък и след като осъзнава, че задачата има решение, губи интерес към нея и излиза от стаята.

Comment

• Козата отива на пазар и казва на децата си:
                      - Деца, аз отивам на пазар. Паролата е "Ям люти чушки". Само като чуете паролата ще отворите. Ясно?
                      След малко пристига вълка и чука на вратата.
                      Козлетата питат:
                      - Кой е?
                      Той отговаря:
                      - Аз съм вашата майка.
                      Те го питат за паролата, той не я знае и пита свраката.
                      Тя му я казва и той се връща и пак чука на вратата.
                      Козлетата пак го питат за паролата и той им казва:
                      - Ям люти чушки.
                      А най малкото отговаря:
                      - Яж ми пишката, ние имаме шпионка.
                      ===============================================
                      Влиза човек в бръснарницата и сяда на стола. Бръснарят го пита:
                      - Как да бъде?
                      - Ами, от ляво - много ниско, почти голо. Отдясно - по-дълго, ама на вълни. На врата - на степени. Отгоре на главата косата да стърчи във всички посоки, а точно на средата една дупка, колкото монета от 50 стотинки.
                      Бръснарят го гледал, мислил и накрая казал:
                      - Братле, аз така не мога.
                      Другият скочил от стола и взел да го налага:
                      - Не можеш, а? Не можеш... А миналия път как можа?
                      Катаджия спира кола. Прозорецът се отваря и угоднически ухилен, шофьорът започва:
                      - Здравеееейте господин Полицай! Много ми е приятно да ви видя! Всичките документчета ги имам тука. Ето ви и гражданска отговорост..
                      Внезапно зад него се чува детско гласче:
                      - Тате, татеее, а къде са педерасите?
                      Станал пожар в едно американско училище. Идват пожарникарите и разпъват
                      едно платнище отдолу. Викнали на учителката:
                      - Качете се с децата на покрива и ги хвърляйте едно по едно, ние ще ги ловиме
                      тук долу!
                      Качила се тя на покрива, взела едно бяло дете, метнала го и пожарникарите го
                      хванали. ВЗела едно негърче, метнала го, пожарникарите не реагират и то се
                      размазало на земята. Пак метнала бяло дете, пожарникарите го хванали. Пак
                      метнала негърче и то се размазало.
                      По едно време отдолу се обадил един от пожарникарите:
                      - Госпожоооооо. Хвърляй само живите бе, тия изгорелите няма смисъл да ги
                      хващаме!
                      Детенце отива през лятото на гости при чичо си - в щата Невада. Ранчото на чичото е сред пустинята - на стотина мили от най-близкото градче.
                      При залез слънце момчето чува странен и ужасяващ вой.
                      - Чичо, какво вие така? Да не са вампири?
                      - Не - казва чичото, - тук няма вампири.
                      - Да не би да са огромни вълци?
                      - Не, тук няма и вълци.
                      - А какво може да вие тогава така страшно?
                      - Койотите, моето момче.
                      - А какво е това койот?
                      - Ами... Изглеждат почти като кучета. Чел съм някъде, че учените дори ги смятат за потомци на подивели кучета.
                      - А защо вият така?
                      - Как да ти обясня... Нали сме пустиня... Наоколо няма кьораво дръвче, само кактуси...
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Баща катаджия буди сина си - и той катаджия:
                        - Ставай, време е да ходим на работа!
                        - Колко е часът?
                        - 7.30.
                        - Ама още е рано бе, тате!
                        - Как рано? Вече от половин час безплатно карат, гадовете!

Възполвайте се от най-новите тарифни планове с много отстъпки от КАТ!
                        Предлагаме ви новите карти за експресно разплащане с 20, 50 и 100 лв.
                        глоби в тях.
                        За VIP и корпоративни клиенти предлагаме новия тарифен план "Шумахер" - за 1000 лв. всички нарушения през месеца са безплатни.
                        Не забравяйте и за новата абонаментна услуга "Любимо нарушение". Глобите за предварително избрано нарушение ще бъдат с 50% отстъпка.
                        И накрая само за 500 лв. картата "Антирадар" - когато сте с нея радарите не могат да определят скоростта ви.
                        Следете промоционалните оферти на КАТ!

Какво е това смесени чувства?
                        - Когато тъща ви пада от 8-мия етаж върху новата ви кола.

Жена притеснява по телефона мъжа си:
                        - В карбуратора на колата има вода!
                        - Айде, взе и от карбуратори да разбираш. Ти не знаеш ни к'во представлява, ни къде е? Къде е колата?
                        - В плувния басейн!

Блондинка печели лека кола от лотарията. Отива да си получи печалбата и казва:
                        - Искам колата да е червена!
                        - Искате ли черна? Зелена? Жълта? - питат от организаторите. - Просто в момента червени нямаме...
                        - Аааа, така значи! Тогава си ми върнете петдесетте стотинки...

Един човек си ходел по тротоара, но изведнъж някакъв с кола изгубил контрол и го бутнал леко.
                        Отвътре излязъл шофьорът и казал:
                        - Много се извинявам, не беше нарочно. Но пък да знаете само какъв късметлия сте, че ви бутнах днес - по професия съм шофьор на камион, ама днеска ми е почивния ден.

Мъж и жена бутат кола по магистралата. Мъжът казва:
                        - Прав беше човекът, който ни я продаде.
                        - Защо?
                        - Защото тя наистина върви без бензин...

Жена се учи да кара. Колата се засилва и от уплаха тя вдига краката от педалите. Инструкторът й се кара:
                        - Когато караш, няма да вдигаш краката! Като спреш може.

Жена звъни на мъжа си:
                        - скъпи, имам две новини - добра и лоша...
                        - Почвай с добрата.
                        - Ами въздушната възглавница на колата беше в изправност и ми спаси живота...

Мъж качил жена на автостоп, но на завой колата поднесла, обърнала се няколко пъти и спряла в едно дърво в храстите.
                        - Господи! - изумила се жената. - Не можеше ли като всички просто да спрете в храстите с думите, че ви е свършил бензина?
                        Полицай спира кола и заявява на шофьора, че е спечелил 5000 долара от томоболата "Карай с колан".
                        - Какво ще правите с парите? - Пита полицая.
                        - Ами, предполагам, че ще си изкарам книжка.
                        - Не го слушайте - се обажда жена му - той винаги лъже, когато е пиян!
                        - Знаех си, че няма да отидем далеч с крадена кола - се чува гласа на малкото момченце от задната седалка.
                        В този момент от багажника се разнася тропане и се чува глас:
                        - Минахме ли границата?

Пиян катаджия спира още по-пиян шофьор:
                        -Защо сте двама зад волана?
                        -Eeee, затова ли трябваше да обкръжавате цялата кола?

Мъж оставил колата си на паркинга пред блока, като на предното стъкло сложил бележка:
                        "Резервоара е празен, касетофона го няма, двигателя го откраднаха!"
                        На другият ден до своята бележка намерил друга:
                        "Тогава за какво са ти гуми?"
                        Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                        ------------------------------------------

Comment

• ???????

???????

??????? ?? ? ??? ??????, ????? ????????! ???????? ? ???????: ???? ????? ?? ?????? ??????? (6000) ? ???? ???? ?????(?? ?????? ?? 20??) - ?????????* ?? ?? ?????
                          ????? ???? ?? ?? ?????? ?? ????????? ?? ?? ????, ?? ???? 'Made in Pernik'. ?? ????????????? ??????, ?? ? ?? ??????????, ??? ?? ?? ?? ?????? - ????? ?? ?? ?????? ? ?? ?? ??????? ?? ???? ??????.
                          ????? ?? ????? ???? ???? - ? ????? ?? ????? ????????, ?? ?? ? ?????????
                          ????????????? ?????????
                          ________
                          Marijuana Vaporizers
                          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:25.
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Това е писмено детско съчинение, което се съхранява в
                            Педагогическия музей в Париж. Темата му е да се опише птица
                            или бозайник.

“Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда
                            денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено
                            за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си
                            избирам - кравата.
                            Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и
                            долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С
                            тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото.
                            Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото
                            устата трябва да стои някъде Рогата са за да се бие с тях.
                            От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може
                            да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как
                            го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още
                            по-голямо изобилие.
                            Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не
                            яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и
                            така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не
                            казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й
                            стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние,
                            поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради
                            това въздухът в полето е толкова чист.”

Comment

• 2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Нане отишъл при Вуте, за да му поиска магарето с каруцата да си свърши някаква работа.
                                Вуте изслушал молбата му, па му рекъл:
                                - Какво да ти кажа, Нане... Не бих искал да ти ги дам, защото предишния път, като ти ги дадох ти ми ги върна магарето болно и гладно, а каруцата трябваше да я ремонтирам. Но също така не мога и да ти откажа, защото сме дългогодишни приятели и не искам да ми се разсърдиш. Затова, Нане, ще ти отговоря уклончиво - я си еби майката!
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X